maanantai 9. syyskuuta 2013

Uusi koti

P*skarteluhaasteessa nro 199 aiheena oli luonnos. Tein haastekortin jo parisen päivää sitten, mutta jännästi taas patterittomuus esti kuvaamasta korttia heti sen valmistuttua. Pitäisi varmaan käydä jossain tukussa hankkimassa hirmuinen läjä pattereita...Uuden kodin kunniaksi olen väsäillyt osoitteenmuutoskortteja lähetettäväksi sukulaisille. Siksipä luonnoksen pohjaltakin tuli tehtyä osoitteenmuutoskortti.


Elikkäs tällä kortilla osallistun haasteeseen. Melko yksinkertainen, aukeava kortti. Sininen kartonki on koulusta dyykattuja jämiä, leimasin ja kuviopaperi FinnStamperilta, helmi ja helmiäispaperi Tiimarista ja nauha omasta ompelulaatikosta vanhaa vuosikertaa. Että tällä mennään tällä kertaa!Olen tehnyt myös muita, P*skarteluhaasteeseen liittymättömiä osoitteenmuutoskortteja.


FinnStamperin taloleiman hankin muuten alunperin ajatuksena väsätä "onnea kotiin" -kortti ystäville, valitettavasti tuparit ehtivät olemaan ja menemään ennen kuin ehdin leimasinta käyttämään ja korttia tekemään. Onneksi leimalle tulee käyttöä tälläkin tavalla! :)


14 kommenttia:

 1. Onpas ihania kortteja! Kameran kanssa hankaluuksia oli mullakin, piti kuvailla vanhalla pokkarilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Hienoa, että taloudesta löytyi vanha pokkari, jolla kuvailla! Ainakin itsellä juttujen postaaminen tuntuu aika ajoin viivästyvän kameraongelmien vuoksi - ja lähes aina on kyseessä patterien loppuminen. :D

   Poista
 2. Onpas mainio leimasin. Ihania kortteja.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että leimalla oli tuollaista käyttöä. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi leimat taipuvat usein monenlaisiin juttuihin. Kiitoksia kovasti! :)

   Poista
 4. Kauniita kortteja! Tuo keskimmäinen on lempparini. Hienosti sopii leimakuva ja tausta yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse olen hieman epäillyt keskimmäistä, mutta mukavaa, että se miellyttää jotakuta! :)

   Poista
 5. Huikean sininen eka kortti, kaunis, selkeä asettelu - muutkin ovat kivoja - ja taidan digata myös tuota keskimmäistä - siinähän on kuin tie.....
  Kiitos blogivierailustasi!

  VastaaPoista
 6. Tykkäilen myös, tuo sininen nousi mun lemppariksi! :)

  VastaaPoista