torstai 26. syyskuuta 2013

Addicted to Technics

Löysin (itselleni) uuden haasteblogin, Addicted to Technics, jonka haasteita ajattelin yrittää ainakin testata. Haasteissa on tarkoituksena oppia uusia leimailuun ja taustojen tekemiseen liittyviä tekniikoita. Ja uusia juttujahan minä aina haluan oppia! Haasteblogia pitävät Puuhis ja Päpsy.

Tällä kertaa aiheena on kollaasi leimaten. En ole oikein ikinä hiffannut kollaasien tekemistä, joten jos tässä mentiin pahasti metsään, niin ei ainakaan ollut tarkoitus!


Kätköistä löytyi yllättävän vähän yhteensopivia leimasimia, joten mennään sitten perhosilla ja koukeroilla. Kaikki leimasimet ovat samasta Stampendouksen setistä. Musteina Distress Inkin sävyt Peeled Paint ja Tea Dye, lisäksi yläkulman tummempi, irtileikattu perhonen on leimattu Versafinen Onyx Blackillä kiiltävälle helmikartongille. Valkoinen perhonen leimattu Hi-Bossin embossausmusteella ja pulverina käytetty Gütermannin valkoista pulveria. Reunan nauha on purettua, vihreää, juuttinyöriä, joka on letitetty uudestaan. Meneekö tämä itse tehdystä koristeesta?

Ihan ei tästä kortista mieleistä tullut, joten piti testata vielä uudestaan...


Samat leimat, mutta enemmän meininkiä. Embossaus ja musta muste unohdettu, tässä on lisänä käytetty keltaista ja tummanvihreää mustetta, jota tuli erään leimasinsetin mukana (Hobby & Crafting Fun). Molemmissa korteissa on yritetty käyttää myös maskia suojaamassa reunoja, mutta kuten tästä näkyy, hieman on päässyt reunasta lurahtamaan....

Olen ihan hukassa, kun valmiita koristeita ei saisi käyttää! Itsellä kun ei ole mitään stansseja tms. niin olen yleensä ollut sangen riippuvainen valmiista koristeista - nauhoista, helmistä, valmiista kartonkileikkeistä jne... Nyt menee vähän sormi suuhun - mutta ehkäpä joskus opin tekemään koristeita enemmän itse! : D

Osallistun haasteeseen siis vain tällä alemmalla työllä!

12 kommenttia:

 1. Wow, upea! Tästä inspiroiduin, uskaltaisinko kokeilla jotain vastaavaa? Ihania yksityiskohtia ja kauniita värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokeile toki, ei ollut tekniikkana mitenkään mahdottoman tuntuinen! :)

   Poista
 2. Oho! Tuo alempi on aivan mahtava! :) Minäkin taisin nyt hieman inspiroitua tästä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa, jos näistä räpellyksistä on saanut inspiraatiotakin :)

   Poista
 3. Olen ylempien kommentoijien kanssa samaa mieltä. Mielestäni molemmat kortit ovat onnistuineit, mutta kyllä alempi kortti on Todellinen merstariteos. Tykkään.

  VastaaPoista
 4. Hurjan kauniita, alemmasta huomaa kyllä että olet harjoitellut ensin, lopputulos on siis hieman parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti jotain kehitystä korttien välillä on siis tapahtunut, vaikkei itse siltä oikein tuntunutkaan. Kiitos kovasti kommentista!

   Poista
 5. Toi alempi on aivan mahtava! Ja kortteilussa saa ja pitääkin harjoitella. Itselläkin usein ekassa kortissa on vasta ajatuksen tynkää. Kun näen sen silmieni edessä, tulee sitten paremmin tietoiseksi, mitä tekee eritavalla. Jälkimmäisessä laajempi väriskaala on edukseen ja sommittelukin aivan täydellinen.

  Ja kyllä koristeissa saa hyödyntää valmiitakin elementtejä, kunhan niitä sitten yhdistelee ja muokkaa uniikeiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan, välillä pitää harjoitella ja testailla, etsiä juttuja ja kokeilla, ennen kuin voi tehdä mitään oikeasti kunnollista. Tosin molemmat näistä korteista tuntuu itsestä ainakin vielä hapuilulta ja kokeilulta. Mutta uusi tekniikka ottaa aina oman aikansa. :)

   Poista