tiistai 1. lokakuuta 2013

Mittatilaushattu

Tämä hattu on oikeastaan ollut minulla jo viime kevättalvesta asti, mutta en ehtinyt hankkimaan siihen koristeita ajoissa enkä kuvaamaan ennen kuin lumet suli ja kesä tuli. Mutta nyt on koristeet ja sopivat kelitkin hattujen käyttämiseen,joten asiasta bloggaaminenkin alkaa olla ajankohtaista!

Olin keltaista hattua kaivannut jo pitkään, kun sattumalta törmäsin Eurokankaassa täydelliseen väriin. Kangas muistutti tyypiltään PDHatin käyttämää neulosta, joten kysäisin yrittäjältä, onnistuisiko kyseisestä kankaasta tehdä yksittäiskappaletta meikäläisen pieneen päähän. Ja onnistuihan se! <3

Erikoisen värin takia sopivaa nappia ei löytynyt hattupajalta ja lupasinkin itse etsiä sopivan napin lakkiin. Omaa silmää miellyttävää nappia ei kuitenkaan löytynyt ja sopivien koristeidenkin löytyminen otti aikansa. Lakkiin tuli perinteisen napin sijasta 3 niittiä. 

Mallina on taas siis vanha tuttu Curry. Rakastan tuota hattumallia, on niin meikäläisen päähän tehty. :)


Kuva ei tällä kertaa tee oikeutta hatun ihanuudelle. Koulun loisteputket aiheuttivat hieman haasteita kuvaamiselle eikä kuvaa saanut riittävästi korjailtuakaan. Liian iso ISO ja liian pimeää - niistä aineksista koostuu tämä kuva. Mutta hattu on IHANA, on kuva miten onnistunut tai epäonnistunut tahansa. 

Ja vika tosiaan tällä kertaa kamerassa, ei kuvaajassa. Kiitos kuvasta, Heidi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti