maanantai 28. lokakuuta 2013

Nyt kelepoo joooogata!

Jyväskylän korkeakoululiikunnat yhdistivät liikuntatarjontaansa tänä syksynä - toisin sanoen Ammattikorkeakoulun Kools (KorkeakouluOpiskelijoiden Oma Liikuntaseura) ja Yliopistoliikunta yhdistivät voimansa ja ryhmäliikuntatuntinsa. Mikä on aikas mukavaa, sillä Jamkin opiskelijoilla on liikuntatarjonta ollut huomattavasti niukempaa aiemmin.

Itsekin tuli liikuntatarra maksettua ja nyt on sitten pitänyt alkaa käydä liikkumassa. Ystävän kanssa olemme löytäneet joogan ilot ja tunnollisesti olemme käyneet torstaiaamuisin joogaamassa Jamkilla. Mutta on tullut myös huomattua, että liikuntasali on sangen kylmä ja viimeistään tunnin puolivälissä on pitänyt luopua villasukista ja ruveta joogailemaan paljain varpain...

Ongelmaan on onneksi olemassa ratkaisu, joogasukat!

(pahoittelen kuvanlaatua)

Lanka: Novita Polku
Menekki: 70g
Puikot: 3mm (80cm pyörö)
Silmukoita: 56s

Pitsi: Iinun blogi (mukaillen)
Lanka: Jokin jämä
Menekki: muutama gramma

Ohjetta ei näin sukkiin hirveästi tarvitse, sekä jalkaterän kohta että varsi ovat hurjan vaikeaa 2o2n -neuletta. Silmukkamäärän tarkistin Yhteishyvän ohjeesta. Yritin saada käytettyä koko lankakerän (100g) sukkiin, mutta eihän niihin nyt millään niin paljoa uponnut. Jalkaterässä oli saman verran silmukoita kuin varressakin (56), mutta fiksumpi olisi tehnyt jalkaterästä hivenen kapeamman (esim. 52 tai 48 silmukkaa). Tiedänpähän seuraavalla kerralla. :)

Ystävälle pitäisi vielä joogasukat neulaista, niin sitten kelpaa joogata oikein urakalla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti