tiistai 15. lokakuuta 2013

Lasihelmiä, osa 3: valmiit helmet

Ja vihdoinkin niitä kauan luvattuja valmiita helmiä! Olkaatten hyvät! :)


Sienten tekeminen oli yllättävän haastavaa, mutta hauskaa. Jalkan meinasi herkästi lähteä pullistumaan tai lurahtaman lakin puolelle. Tasainen pyöritys olisi ollut pop, mutta ei ainakaan meikäläiseltä sujunut. Taisi myös olla välillä kiire - osassa sienissä pisteet ovat aika korkeita, olisi voinut sulattaa alemmaskin...


Sekalaista settiä. Pisteelliset ovat varmaan ensimmäisiä pisteellisiä mitä tuli kurssin aikana tehtyä - ja sen näkee! Epätasaisia ja turhan korkeita pisteitä. Onneksi pisteiden laittaminen taitaa luonnistua paremmin aina pienen harjoittelun jälkeen. Oikeassa laidassa kaksi pisteetöntä helmeä - yrittävät olla raitoja, mutta kirkkaan lasin alla olleet kerrokset olivat liian sulia, kun laitoin kirkasta päälle... Kärsimättömyyden palkka taas.


Random pisteitä, alas sulatettuna. Tumman vihreä, kirkas lasi alla, matta vaaleanvihreä piste, jonka päällä vielä samaa tumman vihreää lasia. Värit toimivat yhdessä kerrankin yllättävän hyvin.


Seuraavilla kursseilla pitääkin ehkä vaihtaa värimaailmaa, vaihteeksi vaikka ruskeaan? :)


Ja yksivärisiä, tai melkein yksivärisiä.Tasaisen kokoisten helmien tekeminen on yllättävän vaikeaa, mutta eiköhän näille kaikilel käyttöä löydy, vaikka eivät kooltaan ja muodoltaan olekaan identtisiä. 

Anopin kanssa tuli ilmoittauduttua Suolahteen lasihelmikurssille, joten helmiä pääsee taas väsäämään marraskuun alussa! Jipii! : D

4 kommenttia: