keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kortti kummipojalle

Kummipoika täytti männäviikolla hurjat 2 vuotta! Isänsä juorusi puhelimessa pojan pitävän kovasti autoista, traktoreista ja erilaisista kauhakuormaajista... Joten pitihän pojalle sellainen kortti väsätä!


Jostain, muistaakseni Kortiston haasteesta, sain Heidin Korttipajan kartonkileikkeitä. Leikkeiden joukossa oli kauhakuormaajaa ja traktoria, joille ei ollut oikein löytynyt käyttöä ennen kuin nyt.. Mutta onneksipa sellaisia löytyi, muuten olisi ollut vaikeaa tehdä poitsulle kortti!

Kartonkileike on suihkittu ja töpötelty siniseksi Rangerin Adirondack Color Washilla (suihkeväri), jonka jälkeen kartonkileikkeen on annettu kuivaa rauhassa. Leike on embossattu kahdesti värittömällä kohojauheella sopivan pinnan ja kiillon aikaansaamiseksi. Valmiiseen kortti pohjaan on suihkittu randomisti samaa sinistä suihketta kuin kauhakuormaajaankin. Hieman muutakin väriä oli korttiin saatava - lime paperi löytyi aikoinaan tiimarista on leikelty reunoista ihan vaan kuviosaksilla. Tekstit on tehty Dymolla, värittömälle, läpinäkyvälle teipille. "Onnea" sanan viimeinen A näkyy vähän huonosti, mutta onneksi poika ei osaa lukea eikä välitä. :)

Täytyy sanoa, että oli aika nappiin osunut kortti. Synttärisankarin oma reaktio oli välitön "GÖÖ!" ja yritys repiä kauhakuormaaja irti. :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti